Het zusje van Lindsay Lohan is nu succesvoller dan haar grote zus

Lang, lang geleden, toen Lindsay Lohan nog een succesvolle acteercarrière had en op haar hoogtepunt was, stond haar klei...

Lees ook

Lang, lang geleden, toen Lindsay Lohan nog een succesvolle acteercarrière had en op haar hoogtepunt was, stond haar kleine zusje Ali vaak aan haar zijde op de rode loper. Nú is het de beurt aan Ali (voluit Aliana) Lohan, om te stralen en succesvol te zijn. Na hun knappe broertje Cody, is ook Ali de modellenwereld in gegaan.

Knappe Koppies

Hoewel Lindsay steeds dieper in de put lijkt te raken, werkt haar jongere zusje Aliana zich een slag in de rondte om een succesvol model te worden. Het 22-jarige model werkte al voor Ford Models, toen voor NEXT model management en momenteel is ze werkzaam voor Wilhelmina. Ze brengt voor Wilhelmina veel tijd voor in South Korea, om model te staan voor een handtassenmerk. Vorig jaar verscheen ze al in het Amerikaanse magazine Marie Claire en je kunt haar regelmatig spotten op de catwalk.

Say my name

Hoewel Kendall Jenner veel te danken heeft aan haar familienaam, heeft Ali dat totaal niet. Lindsay staat namelijk regelmatig in een negatief daglicht, en dat zou de modellencarrière van haar zusje nog wel eens de kop kunnen kosten.

Aliana’s Instagram is trouwens een echte aanrader om te volgen!

Lees ook: Lindsay Lohan zonder make-up en met haar échte haarkleur

Bron: Gossip Girl, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook