Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Rokjesdag-sterren doen Oscarselfie na

Maandagavond ging de langverwachte film Rokjesdag in première en dat was voor de acteurs een mooi moment om de beroemde ‘Oscar-selfie’ na te doen! “Wat een geweldige avond, echt een top première @rokjesdagfilm ! #rokjesdag #lovebeer”, schrijft Lieke bij de foto die ze op Instagram plaatst.

Hayden Panettiere: postnatale depressie is geen pretje

Hayden kampte zelf met postnatale depressie na de geboorte van haar dochter Kaya, die ze samen kreeg met bokser Wladimir Klitschko. De actrice leed vorig jaar aan een postnatale depressie en was daar erg open over in de media. In oktober liet ze zich vrijwillig opnemen in een kliniek om zich te laten behandelen. Aan iedereen die beweert dat postnatale depressie niet bestaat heeft de 26-jarige een duidelijke boodschap: “Je hebt geen idee waar je over praat. Als je ook maar één seconde denkt dat een moeder zo’n gevoel bij haar kind wil hebben, ben je echt gek.”

“Het is een van de meest ontwrichtende en beangstigende emoties die je kunt voelen”, vervolgt de blondine. “Een moeder die geen band met haar kind voelt en de controle kwijt is… Als je zegt dat het niet bestaat of dat wij het verzinnen, moet je echt eens naar de dokter.”

Moeder plant bruiloft Lady Gaga
Zangeres Lady Gaga stapt binnenkort in het huwelijksbootje met verloofde Taylor Kinney. Opvallend is, dat de diva zelf niet de rol van weddingplanner op zich neemt, maar dat ze het grotendeels overlaat aan haar moeder. Dat vertelt ze in de radioshow van Ryan Seacrest.

“Als ik mijn moeder dit niet zou laten doen samen met ons allemaal zou ze me waarschijnlijk vermoorden”, vertelt ze over haar bruiloft en moeder die niet kan wachten om de belangrijke dag te organiseren. Om de pers weg te houden belooft ze dat het allemaal echter weinig bijzonders gaat worden: “We zijn niet iets van plan dat de moeite waard is om over te publiceren.” Dat belooft wat!

Beeld: Getty, Instagram, Bron: Show, People, RTL, Yahoo

Laatste nieuws

Zie ook