Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom iedereen hobbylijm in haar beauty-routine gebruikt

Eerder geschreven we al hoe beauty-guru Huda Kattan haar basic wimpers omtoverde tot Hollywood lashes, en dat allem...

Waarom iedereen hobbylijm in haar beauty-routine gebruikt

Eerder geschreven we al hoe beauty-guru Huda Kattan haar basic wimpers omtoverde tot Hollywood lashes, en dat allemaal door het gebruik van een wattenbolletje. Deze keer deelt ze op YouTube een video waarin ze hobbylijm gebruikt in haar make-uproutine. Je verwacht nóóit wat ze ermee doet...

Crazy beauty hacks

Niet iedereen heeft een flawless huidje waar je niets aan hoeft te doen, zo ook Huda Kattan niet. Voor het verwijderen van mee-eters op je neus, zijn er verschillende strips te koop, maar daarnaast is er ook een mythe dat hobbylijm geweldig zou werken. Voor crazy beauty-hacks deinst Huda niet terug en gaat ze de uitdaging aan.

How to

Om te beginnen start Huda met een make-uploos gezicht. Vervolgens smeert ze daar met een wattenstaafje een dun laagje hobbylijm op. Als ze haar neus bedekt heeft, is het tijd om te wachten tot het laagje lijm droog is. Je kunt makkelijk zien wanneer de lijm droog is; als hij van wit naar doorzichtig verkleurd is. Het duurt zo'n twintig minuten tot de lijm volledig doorzichtig is geworden, wel wat aan de lange kant.

Als ze eenmaal de lijm van haar neus wil afhalen, doet het wel wat meer pijn dan een gewone strip. Gelukkig is de lijm er in één keer af te halen. Wanneer ze de lijm-strip bekijkt kan ze haar verbazing bijna niet voor zich houden: het werkt echt, en hoe! Nog nooit heeft ze zo'n goede mee-eter strip gehad.

Tips

In de reacties worden verschillende tips gegeven over dat het verstandig kan zijn om eerst je gezicht te stomen, voordat je zelf aan de slag gaat met de lijm. Ook hebben mensen hun twijfels over de gezondheid, aangezien het toch lijm is... Zelf gebruikte Huda geen giftige lijm en vindt ze het belangrijk dat mensen daar goed op letten.

Lees ook: Trending: Contouren met een tandenborstel

Bron: Huda Kattan, Beeld: Zie.nl, Istockphoto