Douwe bob: ‘Ik ben aardig bi’

Met het aankomende Eurovisie Songfestival staat zanger Douwe Bob extreem in de schijnwerpers. In een interview met...

Lees ook

Met het aankomende Eurovisie Songfestival staat zanger Douwe Bob extreem in de schijnwerpers. In een interview met OUTtv, een televisiekanaal met als doelgroep homoseksuelen, kwam Douwe Bob uit de kast.

Aardig bi

Op de vraag wat zijn meest opvallende ‘homotrekje’ is, antwoordde Douwe volmondig: “Seks met mannen”. Ondanks dat hij in JFK Magazine vorig jaar al had verteld uit nieuwsgierigheid geëxperimenteerd te hebben met mannenseks, zagen niet veel mensen dit antwoord aankomen.

“Ik ben met een man naar bed geweest, puur om te proberen, ik wilde weten hoe dat was. Maar het bleek niet mijn ding”, zei hij destijds tegen het magazine. In het nieuwe interview met OUTtv denkt Douwe Bob er duidelijk anders over en zegt hij nu “toch aardig bi” te zijn.

Taboe

De zanger vindt het taboe rondom dit onderwerp ‘ronduit belachelijk’, liet hij weten aan JFK Magazine. Hij gelooft dat veel jonge jongens in hun leven een moment hebben waarin ze denken dat ze bi zijn of het zich tenminste oprecht afvragen. “Een korte twijfelfase. Daar hoef je je ook helemaal niet voor te schamen”, vindt hij. “In de tijd van de Romeinen neukte iedereen met iedereen en nu mag je helemaal niks meer neuken.”

Lees ook: Kim Feenstra en Geraldine Kemper laten niets aan de verbeelding over

Bron: NU.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook