Madonna stort opnieuw in op podium

Dat het niet helemaal goed gaat met Madonna werd eerder deze week al duidelijk. De zangeres en ex Guy Ritchie zijn in ee...

Lees ook

Dat het niet helemaal goed gaat met Madonna werd eerder deze week al duidelijk. De zangeres en ex Guy Ritchie zijn in een harde rechtszaak verwikkeld om de voogdij van hun zoon Rocco en dat maakt haar duidelijk heel emotioneel.

Stapje verder

Afgelopen week viel het nog enigszins mee wat de 57-jarige zangeres tijdens haar optreden deed, maar nu gaat ze een stap verder. Madonna zou tijdens haar optreden in Melbourne een flinke slok – volgens de Britse media – tequila hebben genomen uit een heupflesje van een fan en haar fans hebben gevraagd wie voor haar kan zorgen en wie haar kan helpen. Ook noemde ze haar ex Guy Ritchie een klootzak.

Hulp

Maar dat was zeker nog niet alles. Op het podium viel ze van een driewieler en bij aanvang zou ze het publiek hebben gevraagd of er iemand was die met haar de liefde zou willen bedrijven. Waarschijnlijk besefte ze kort daarna dat dat nogal raar overkwam, aangezien ze deed alsof grappen waren. “Je zou denken dat het verpesten van optredens in mijn dna zit”, zou ze hebben geroepen. “En om seks hoef ik toch helemaal niet te vragen.”

Rocco woont momenteel in Londen bij zijn vader. Een rechter in Manhattan bepaalde vorige week dat de vijftienjarige jongen daar mag blijven totdat zijn ouders het eens worden over het ouderlijk gezag.

Lees ook: Naaktfoto’s van 20-jarige Madonna opgedoken

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook