Selena Gomez belachelijk gemaakt door paparazzi

Het leven van een celeb gaat niet over rozen. Terwijl Selena Gomez bij haar auto probeert te komen, wordt ze overvallen...

Lees ook

Het leven van een celeb gaat niet over rozen. Terwijl Selena Gomez bij haar auto probeert te komen, wordt ze overvallen door hordes fans en paparazzi. En met maar één bodyguard verloopt haar wandeling naar de auto niet erg soepel.

Extreme gekte

Afgelopen weekend verscheen er een heftige video van Selena Gomez op TMZ. Op de beelden is te zien hoe de zangeres van het vliegveld naar haar auto probeert te komen, maar dat gaat niet zo makkelijk. Fans en paparazzi lopen, rennen en springen haar achterna, terwijl ze allemaal voor proberen te dringen. Ze struikelen over elkaar heen, terwijl ze voorwerpen in haar gezicht duwen voor een handtekening.

Belachelijk gemaakt

Tussen alle gekte door, wordt Selena ook nog eens door paparazzi belachelijk gemaakt met haar lift-ervaring. Eerder deze maand kwam ze namelijk vast te zitten in een lift. “Ben je nu bang voor liften?” werd er geroepen. “Ja, ze durft vast niet meer!”

Maar, eind goed al goed. Zonder verwondingen komt ze aan bij de auto.

Lees ook: Je herkent Selena Gomez níét terug op deze cover

Bron: TMZ.com, Beeld: Getty, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook