‘Huwelijk Brad en Angelina in zwaar weer’

In navolging van de nanny-gates van Gwen Stefani en Gavin Rossdale en Ben Affleck en Jennifer G...

Lees ook

In navolging van de nanny-gates van Gwen Stefani en Gavin Rossdale en Ben Affleck en Jennifer Garner kampen ook Angelina Jolie en Brad Pitt met problemen met hun nanny.

Nanny-gate

De 52-jarige acteur zou het, naar verluidt, wel heel erg gezellig hebben met de nanny. Een insider meldt aan Radar Online dat Angelina de nauwe vriendschap tussen de twee niet vertrouwde. “Brad ligt altijd goed bij de staff, maar het was duidelijk dat de oppas met hem flirtte en iets te vriendelijk werd.” Angelina zou de confrontatie met de nanny zijn aangegaan maar dat liep uit op ruzie, waardoor ze de oppas de deur wees.

Bye, bye Brad?

Maar, it takes two to tango. Angelina wil manlief Brad ook niet meer in de buurt hebben en ze zette hem op straat na het akkefietje met de nanny. Wat hij overigens geen straf vindt. “Brad heeft behoefte aan een beetje afstand van Angelina. Hij kan de tijd alleen goed gebruiken om na te denken of hij nog wel verder wil met Angelina”, vertelt een bron. Voor een nieuwe filmklus vertrekt Brad binnenkort naar Londen.”Hij gebruikt deze klus om te ontsnappen aan zijn huwelijksproblemen.”

Lees ook: Dochter Angelina Jolie lijkt sprékend op Brad Pitt

Beeld: Getty, Bron: Radar Online, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook