De échte reden van de break-up tussen Sabia en Rafael

De break-up van Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart domineerde afgelopen jaar de koppen van het (showbizz...

Lees ook

De break-up van Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart domineerde afgelopen jaar de koppen van het (showbizz)nieuws. Over de reden wordt tot op de dag van vandaag nog gespeculeerd. In een interview met LINDA. vertelt Sabia de échte reden.

Ruzie

Rafael had in 2015 besloten om in Sevilla te gaan voetballen. Sabia steunde hem in zijn keuze, tot dat ze hoorde dat het om de slechtere club van de stad Real Betis ging. “Sevilla heeft me echt de nek gebroken”, aldus de brunette. “Ik was er bang voor dat hij, als dure aankoop en grote naam, de schuld zou krijgen als ze weer zouden degraderen.”

De vader van Rafael vond het niet zo’n goed idee dat Sabia zich ermee bemoeide en dat resulteerde, naar eigen zeggen, in een heftige ruzie. “Uiteindelijk is Raf daarom zijn contract in Sevilla zonder mij gaan ondertekenen. Ook is hij zonder mij en mijn kinderen met Damián en zijn ouders in Spanje op vakantie gegaan. Ik dacht: daarna praten we het uit, en is alles weer goed.” Maar uiteindelijk is dat nooit meer goed gekomen.

Zwangerschap

Na de breuk haalde Sabia opnieuw de headlines. Deze keer om haar vermeende zwangerschap van Rafael. Veel mensen, waaronder de familie van de voetballer, namen het nieuws met een korrel zout. “Misschien omdat ik zo veel ben afgevallen, zestien kilo door alle stress, misschien omdat Raf er nooit een woord over heeft gezegd.”

De 33-jarige voetballer had er opzettelijk voor gekozen geen uitspraken in de media te doen, een keuze die hij in het verleden al vaker gemaakt had. “Toen ik met Raf ging, hebben zijn vader Ramon en zijn manager altijd gezegd dat ik nergens op mocht reageren.” Volgens Van der Vaarts manager zou dat niet bevorderlijk zijn voor Van der Vaarts voetbalcarrière.

Lees ook: Duitsland snapt helemaal niets meer van Sabia

Bron: LINDAnieuws., Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook