Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis: 'Er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt'

Sylvie Meis voelt niet zozeer de eenzaamheid, maar vooral de druk aan de top. "Er zullen altijd mensen zijn die wachten...

Sylvie Meis: 'Er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt'

Sylvie Meis voelt niet zozeer de eenzaamheid, maar vooral de druk aan de top. "Er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt."

'Het is niet makkelijk'

Na al die jaren gaat haar carrière nog steeds als een tierelier, met haar zoveelste lucratieve badmodecollectie en een megacontract bij het Duitse RTL. "De sleutel tot mijn succes is mijn professionaliteit", vertelt ze. Maar de lingeriemiljonair krijgt haar internationale faam niet cadeau. "Voor Hunkemöller is mijn lichaam een belangrijk aspect. Daar kan ik zelf invloed op uitoefenen door gedisciplineerd te leven met gezonde voeding." Ze vervolgt: "Veel mensen denken dat het makkelijk is om dit voor elkaar te krijgen, maar dat is niet zo. Ik moet er veel voor doen. Het is een combinatie van hard werken, scoren en je imago bewaken."

Veel jaloezie

Of het niet koud en eenzaam is, daar aan de top? "Aan de top staan brengt vooral druk met zich mee. Er heerst veel jaloezie, alle ogen zijn op je gericht en er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt. Negativiteit probeer ik te negeren, maar soms voel ik het wel."

Ze is niet van staal, integendeel. "Als ik realistisch nadenk, besef ik ook wel hoe het allemaal in elkaar steekt, ik ben niet gek natuurlijk. Ik weet goed dat die haat en negativiteit er is, maar het is een keuze om dat niet toe te laten. Want uiteindelijk willen die mensen wat ik heb", vertelt ze. "Succes geeft mij vrijheid. Als ik een keuze maak, dan is het omdat ik het zo wil en niet omdat het zo moét."

Onlangs werd Sylvie hand in hand gespot met haar 'nieuwe vlam'. Zien? Klik hier.

Het hele interview lees je in de Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Lees ook: Christie doet schokkende onthulling over Rafael, Sabia en Sylvie

Tekst: Anette de Vries, Beeld: Getty