Rihanna reageert voor het eerst op ruzie met Beyoncé

Het huwelijk van Beyoncé en Jay Z staat op knappen. De vermeende affaire van de rapper met Rihanna zou één van de o...

Lees ook

Het huwelijk van Beyoncé en Jay Z staat op knappen. De vermeende affaire van de rapper met Rihanna zou één van de oorzaken zijn. De twee dames zouden daardoor ook al jaren een hekel aan elkaar hebben. Rihanna reageert, voor het eerst.

‘Koek en ei’

In een interview met Vogue doet Rihanna een boekje open over haar ‘ruzie’ met Beyoncé. “Dit is hoe het zit”, begint ze. “De media vinden het gewoon zó geweldig om zich te voeden met iets negatiefs, alsof er een grote ruzie is.” In andere woorden: het is enorm opgeblazen in de media. “Ik probeer er niet op te reageren en me op mezelf te focussen.”

Affaire

Er gaan al lange tijd geruchten dat Jay Z een affaire had met niemand minder dan Rihanna. Dit speelde zich af in 2005 toen RiRi net bekend werd en Jay Z haar onder zijn hoede nam. Dit is ook de reden dat Jay Z en Solange Knowles in 2014 enorme ruzie kregen in een lift, het welbekende lift-incident. De rapper wilde naar verluidt feesten met Rihanna, wat volgens de zus van Beyoncé erg ongepast was gezien hun verleden samen.

Twitter sneer

Begin deze maand werd de geruchtenmolen gevoed toen Rihanna een Tweet leuk vond, wat veel mensen zagen als een sneer naar Beyoncé. “Het feit dat Desperado HOGER in de Bubbling under chart staat dan een single die gezongen is voor het grote publiek”, luidde de tekst, met daaronder een foto van Jay Z die geschrokken zijn hand voor zijn mond hield. Desperado is een single van het nieuwe ANTI album van Rihanna, de ‘single die gezongen is voor het grote publiek’ zou slaan op Formation van Beyoncé.

Lees ook: Trend alert: Rihanna brengt déze gehate tassentrend weer terug!

Bron: Look.co.uk, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook