5 Tekenen dat je relatie te saai is geworden

Aan het begin van je relatie is alles nieuw en spannend en heb je het idee dat je nóóit op elkaar uitgekeken zult raken....

Lees ook

Aan het begin van je relatie is alles nieuw en spannend en heb je het idee dat je nóóit op elkaar uitgekeken zult raken. Na een tijdje zul je echter steeds comfortabeler worden bij je lover, en is de spanning er wel een beetje af. Doen jullie weinig leuke dingen meer en is jullie relatie bijna een sleur? Grote kans dat je nu bij de saaie koppels hoort! Maar waar herken je dat nu precies aan?

Saai koppel

Saai betekent natuurlijk niet altijd dat het een slecht teken is, zolang jullie maar gelukkig zijn samen. Maar hoor jij bij degenen die het liefst een bruisend liefdesleven willen hebben? Dan wil jij absoluut niets te maken hebben met de volgende, saaie punten:

1. Je bent niet meer verliefd

Aan het begin van jullie relatie was je continu verliefd. Nu voel je niet veel meer dan houden van. Heeft hij in de slaapkamer meer interesse voor de televisie dan voor jou? Daar moet verandering in komen!

2. Je voelt dat je partner geen interesse meer in je toont of andersom

Nadat je geen vlinders meer in je buik hebt, en het spannende in de slaapkamer weg is, kun je je ook minder gaan interesseren in je partner. Dit zou er misschien op kunnen duiden dat jullie niet zo veel met elkaar gemeen hebben dan je voorafgaand dacht. Praat er met elkaar over en misschien kunnen jullie samen tot een oplossing komen.

3. Het doet je niets als je lover de date afzegt

Jullie hadden afgesproken om naar de film te gaan, maar hij belt af. Mooi, dan kan jij nu lekker iets voor jezelf gaan doen. Ai, dat is natuurlijk een foute instelling. Hier zit duidelijk iets niet goed in de relatie.

4. Jullie hebben veel pijnlijke stiltes

Hebben jullie ondertussen alles al aan elkaar verteld en niets meer om met elkaar te delen? Dat is een slecht teken voor jullie relatie. Dit zou misschien ook kunnen komen doordat jullie de interesse in elkaar zijn verloren. Werk aan de winkel dus!

5. Je bent gelukkiger als hij er niet is dan als hij er wel is

We hebben het hier niet over de dagen dat je vriend vervelend is, en jij geniet van de rust als hij eindelijk even naar buiten gaat. Dit gaat over dat je hem eigenlijk in het algemeen liever niet dan wel om je heen hebt. Dit is absoluut een teken dat je je verveelt in de relatie. Je kunt je afvragen wat jullie er samen voor kunnen doen zodat het vlammetje in jullie relatie weer gaat wakkeren. Waar wacht je nog op?!

Lees ook: Vanaf dít punt in jullie relatie mag je eindelijk scheetjes laten

Bron: Bustle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook