Christie haalt uit naar moeder van Rafael van der Vaart

Al eerder hing Christie Bokma de vuile was buiten in Story over haar ex Rafael van der Vaart, nadat bleek dat hij haar h...

Lees ook

Al eerder hing Christie Bokma de vuile was buiten in Story over haar ex Rafael van der Vaart, nadat bleek dat hij haar had verlaten voor handbalster Estavana Polman. Nu haalt Christie uit naar de moeder van haar ex, Lolita. Volgens Christie is zij niet te vertrouwen.

Ontkenning

Christie is de moeder van Rafael helemaal zat. Dit zou begonnen zijn nadat Lolita aan de media liet weten dat er helemaal geen relatie was tussen Rafael en Christie, terwijl dit wel degelijk het geval was. In de nieuwe Story doet het model voor de derde keer op een rij haar verhaal. “Ik begrijp de aanval van Lolita niet. Ik heb haar niets misdaan, ik ben alleen maar goed geweest voor haar zoon.”

Mama’s kindje

Naar eigen zeggen pendelde Christie wekelijks naar Sevilla om Rafael te zien. Het model laat ook weten dat de voetballer enorm onder de plak zit bij zijn ouders. Daarover zegt ze: “Rafael is bang voor zijn ouders, doet alles wat zij zeggen. Zij bepalen, zoals ook Sabia al vertelde, zijn leven. Zij willen bij alles een vinger in de pap hebben. Het is hoog tijd dat Rafael de regie over zijn eigen leven in eigen handen neemt.”

In scène gezet

Volgens Christie hebben de ouders van Rafael de keuze gemaakt voor de relatie tussen hun zoon en handbalster Estavana Polman. Ze vermoedt dan ook dat de eerste foto’s van het kersverse liefdeskoppel in stand zijn gezet door de familie van Rafael. Naar eigen zeggen had zij nooit last van fotografen als ze met Rafael was.

Rafael’s ouders hebben Estavana helemaal geaccepteerd in de familie. Haar moeder is zelfs al enthousiast toeschouwer bij de handbalwedstrijden van Estavana, waarbij ze plaatsneemt op de tribune naast Estavana’s moeder. Christie: “Ik zou willen dat ik hem nooit had ontmoet.”

Lees ook: Christie laat Rafael zien wat-ie moet missen

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook