Teen Mom Jenelle weer opgenomen in ziekenhuis

Het gaat niet goed met Teen Mom Jenelle Evans. Eerder was ze veel in het ziekenhuis te vinden wegens stress en angsten,...

Lees ook

Het gaat niet goed met Teen Mom Jenelle Evans. Eerder was ze veel in het ziekenhuis te vinden wegens stress en angsten, maar er bleek meer aan de hand. Nu is ze weer in het geheim opgenomen.

S.O.S.

Afgelopen maandag zou Jenelle voor de rechter verschijnen met baby daddy Nathan Griffith. Helaas moest dit verzet worden, omdat Jenelle wegens een noodgeval naar het ziekenhuis moest. “Jenelle is niet terug naar North Carolina gegaan, aangezien ze de hele nacht in het ziekenhuis heeft gelegen”, vertelt een bron aan Radar Online.

Jenelle was in New York voor opnames van een Teen Mom 2 special, toen ze plots ziek werd. “Ze wilden haar de hele nacht in het ziekenhuis houden, maar eigenlijk wilde Jenelle gewoon vertrekken en in het hotel slapen.” Volgens de bron konden de doktoren niet achterhalen wat haar problemen veroorzaken.

Problemen

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Eerder werd bekend dat de tienermoeder naast stress en angsten meer problemen had. Zo zouden haar zenuwen helemaal in de war zijn en kon ze nauwelijks lopen door het rusteloze benen syndroom. Ook had ze problemen met ademen en met de coördinatie en evenwicht van haar lichaam. Toch wisten de artsen niet hoe dit allemaal veroorzaakt werd.

Eerder deze maand bezocht Jenelle het tv-programma The Doctors, die uiteindelijk een uitspraak deed over haar symptomen. Volgens de doktoren zou namelijk haar anticonceptiepil en het stoppen van marijuana-gebruik de reden zijn dat haar lichaam deze symptomen geeft. Ondanks dat de realityster met haar anticonceptiepil is gestopt, worden de symptomen er niet minder op.

Tumor?

Twee maanden geleden stuurden de doktoren Jenelle naar huis na een aantal bloedtesten, maar afgelopen maand besloten ze meer testen uit te voeren. En wat bleek: er zou sprake kunnen zijn van een tumor. “Ze denken dat de hypofyseklier in haar hersenen dit allemaal veroorzaakt. Dat zou een tumor kunnen betekenen”, aldus een insider van Radar Online. De doktoren zijn erg bezorgd en gaan al het papierwerk van eerdere bezoeken naast elkaar leggen. Daarnaast heeft ze ook veel problemen met haar zenuwen en kan ze op sommige momenten niet eens meer zelfstandig lopen.

Lees ook: Moeder Jenelle Evans doet pijnlijke onthulling over jeugd dochter

Bron: Radaronline.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook