Deze Harry Potter-acteur is nu superknap!

De naam Luke Youngblood zegt je waarschijnlijk niet veel, maar als je zijn koppie ziet, dan herken je hem vast meteen. T...

Lees ook

De naam Luke Youngblood zegt je waarschijnlijk niet veel, maar als je zijn koppie ziet, dan herken je hem vast meteen. Tenminste, de échte die-hard Harry Potter fans wel. Als Lee Jordan was hij de vaste commentator bij de welbekende Zwerkbalwedstrijden op Zweinstein. Dit leuke jongetje herken je nu echter niet meer terug!

Carrière

De inmiddels 29-jarige Luke Youngblood is een Engelse acteur die naast Harry Potter ook Ben heeft gespeeld in The Story of Tracy Beaker. Ook speelde hij de jonge Simba in de musical The Lion King. Sinds 2015 speelt hij Sid in de ABC musical comedy serie Galavant. In totaal was hij te zien in twee Harry Potter-films: Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001) en Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002).

Knappe koppen

Luke is een enorme knapperd geworden! Maar wist je al dat hij niet de enige Harry Potter-acteur is die enorm goed is opgedroogd? Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Matthew Lewis (oftewel Marcel Lubbermans) en Harry Melling (ook wel bekend als Dirk Duffeling).

Before

After

Lees ook: Lunch LOL: De auditie van Daniel Radcliffe voor Harry Potter

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook