Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Martijn Krabbé hevig zoenend gespot

Presentator Martijn Krabbé kwam in 2014 veel in het nieuws vanwege zijn spraakmakende scheiding met Amanda Beekman. Ook...

Martijn Krabbé hevig zoenend gespot

Presentator Martijn Krabbé kwam in 2014 veel in het nieuws vanwege zijn spraakmakende scheiding met Amanda Beekman. Ook een hevige strijd om de vier kinderen van Martijn werd hem niet gespaard. Zijn ex Amanda heeft inmiddels de liefde teruggevonden bij de Brabantse miljonair Harrie Koolen, waar ze ook mee is getrouwd. Ook lijkt het erop dat Martijn eindelijk weer gelukkig is in de liefde. En dat stopt hij niet onder stoelen of banken!

Love is in the air

Sinds vorig jaar heeft Martijn een relatie met de 35-jarige danseres Noi Pakon Schuijffel. Toen ze niet meer samen werden gespot, gingen de geruchten dat de twee uit elkaar waren. Maar niets blijkt minder waar.

Hoewel ze erg uit de publiciteit bleven, zijn er nu weer nieuwe beelden van het stel opgedoken. We kunnen namelijk met zijn allen uitgebreid meegenieten van een hevig zoensessie tussen de twee. Een fotograaf van het blad Weekend spotte het verliefde stel op Schiphol en legde dat vast op de gevoelige plaat. Bekijk één van de intieme foto's HIER.

Lees ook: Martijn Krabbé onder vuur na Idols uitzending

Bron: Ad.nl, Beeld: AD, Getty