Anouk doet pijnlijke onthulling

Anouk onthult vandaag in Volkskrant Magazine een aantal opvallende feiten over haar carrière. Zo zou de zangeres de kans...

Anouk onthult vandaag in Volkskrant Magazine een aantal opvallende feiten over haar carrière. Zo zou de zangeres de kans hebben gekregen om door te breken in Amerika, maar liep door haar eigen schuld de miljoenendeal mis.

Miljoenendeal

In het magazine vertelt Anouk dat ze de kans had om in Amerika door te breken, maar door een ruzie met haar platenmaatschappij ging dit niet door. “Dat was waarschijnlijk mijn enige kans in Amerika”, zegt ze, maar spijt heeft ze niet. “Spijt is een groot woord. Ik heb geen spijt. Als ik er nu over nadenk, denk ik: ik had het nooit zo moeten doen”, zegt Anouk. “Dit was niet slim. Ik had een miljoenendeal. Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot.”

Kinderen

Uiteindelijk denkt de zangeres dat het misschien maar goed is geweest dat de hele deal niet doorging. “Ik ben bang dat het niet goed voor mij was geweest”, zegt ze. “De kinderen zijn voor mij ook een deel bescherming. Als ik geen kinderen had gehad, had ik mij kapot geleefd. Voor mij is het goed dat de kinderen er zijn. Dat is de reden dat ik er nog ben.”

Lees ook: Anouk onthult geslacht baby

Bron: RTL Boulevard, RTL Nieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws