De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘'em or you hate ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vanda...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘’em or you hate ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner deelt pikant kiekje met vriendinnen

Kendall Jenner en Hailey Baldwin zijn super fit en zeker niet bang om dat te laten zien. De realityster deelde dan ook een pikante foto op haar Instagram-pagina, waarop te zien is dat ze samen met haar vriendinnen aan het zonnen is. Enne, eigenlijk showen ze voornamelijk hun billen. Bekijk het kiekje hieronder:

Khloé Kardashian en Lamar Odom op romantische date

Komen Khloé Kardashian en Lamar Odom dan toch weer bij elkaar? Het lijkt er wel op! De twee zouden samen op date zijn gegaan en flink wat geflirt hebben.
“Khloé en Lamar gedroegen zich als een stelletje, flirterig en aanhankelijk. Ze zagen er erg gelukkig uit en waren in een diep gesprek, alsof ze in hun eigen wereldje waren”, vertelt een bron aan HollywoodLife. “Vooral Khloé keek blij en had de hele tijd een grote glimlach op haar gezicht.”

North West en Penelope Disick imiteren Kendall en Kylie

North West en Penelope Disick kijken natuurlijk op tegen hun grote nichten Kendall en Kylie. De twee nadoen is dan natuurlijk veel leuker! Kylie Jenner postte dan ook een filmpje van de twee kleine meisjes die door het huis huppelen. “Wat is je naam”, vraagt de realityster aan haar nichtjes. North roept enthousiast ‘Kylie’ en dan wil Penelope natuurlijk Kendall zijn. Té schattig!

Bron: Mirror, HollywoodLife, Beeld: Mirror, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook