Rafael van der Vaart verklaart de liefde aan Estavana

Eerder zaten de ouders van Rafael van der Vaart al op de tribune om handbalster Estavana Polman, de nieuwe liefde van hu...

Lees ook

Eerder zaten de ouders van Rafael van der Vaart al op de tribune om handbalster Estavana Polman, de nieuwe liefde van hun zoon, aan te moedigen. Deze keer was Rafael voor het eerst zelf aanwezig en dat bleef niet onopgemerkt.

Hopeloos verliefd

Rafael en Estavana hebben beiden tot op de dag van vandaag weinig losgelaten over hun vermeende relatie. Maar nu de tortelduifjes zoenend in het openbaar zijn gespot, valt de romance niet meer te ontkennen.

Het handbalteam van Estavana won een wedstrijd in Denemarken. De blondine rende meteen naar Rafael om de overwinning met een romantische zoen te vieren. Soffi Larsen, een fotojournalist uit Denemarken, wist de tortelduifjes op camera vast te leggen. Volgens haar waren ze dolgelukkig samen. De foto zie je hier.

Serieus

Rafael en Estavana steken hun liefde niet meer onder stoelen of banken. De 23-jarige zou -naar verluidt grappend- al aan de pers hebben laten weten dat Raf best zijn Spaanse voetbalteam mag verruilen voor een club in Denemarken, zodat ze vaker bij elkaar kunnen zijn.

Eerder reageerde Estavana vrij nuchter op alle ophef over haar vermeende relatie met van der Vaart. Aan het magazine Helden vertelde de blondine dan ook: “Er is een bommetje ontploft. Ach, na een weekje is dat wel weer overgewaaid. Laten we hopen dat het de volgende keer een bom is met sportief nieuws.” Verder liet ze er niets over los.

Christie, die door Rafael bedrogen werd met Estavana, heeft hard uitgehaald naar de love birds. Wat ze te zeggen heeft, lees je HIER.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws

Zie ook