Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lady Gaga viert verjaardag groots

Lady Gaga heeft haar 30e verjaardag groots gevierd in Los Angeles. Celebs als Taylor Swift, Pharrell, Lana Del Rey, Chrissy Teigen & John Legend, Nick Jonas en Kate Hudson waren allemaal van de partij. Kijk mee!

Teen Mom Leah Messer woedend op MTV

Leah Messer heeft op Twitter haar woede laten horen. Ze vindt dat MTV een negatief beeld van haar leven schetst in de serie Teen Mom. “Het is zo zielig dat de persoon die alles edit een leuk leven leidt, terwijl hij de kijkers manipuleert”, schrijft ze. “Ik heb het gevoel dat mijn verhaal niet genoeg is.” Ze gaat verder: “Het doet pijn om verraden te worden door de mensen die ik dacht te kunnen vertrouwen.” Afgelopen week lag Leah onder vuur toen ze in de show weigerde haar kinderen eten te geven.

Kelly Clarkson deelt hilarische foto van dochter met de paashaas

Misschien weet je het nog: de foto die Kelly Clarkson eind vorig jaar van haar dochter deelde met de kerstman. Het 1-jarige meisje vond het verschrikkelijk. Nu blijkt dat ze ook geen fan is van de paashaas. Op Twitter deelt de zangeres een foto van haar gillende dochter op schoot bij de enorme haas. “Vrolijk Pasen! River vond de paashaas net zo leuk als de kerstman, ha!”

Laatste nieuws

Zie ook