Geëmotioneerde Ronnie Flex is helemaal klaar met optreden

Ronnie Flex kreeg dit weekend in Saasveld een aantal biertjes naar zijn hoofd geslingerd tijdens een optreden. Alles is...

Lees ook

Ronnie Flex kreeg dit weekend in Saasveld een aantal biertjes naar zijn hoofd geslingerd tijdens een optreden. Alles is op film vastgelegd, en je kunt goed zien dat de normaal zo rustige rapper helemaal uit zijn slof schiet. Hoe bozer hij wordt, hoe meer bier hij over zich heen krijgt.

Biertje?

In het filmpje kunnen we zien dat de rapper het ene na het andere biertje tegen zich aan krijgt. Hij roept naar het publiek dat degene die dat doet, ook zo stoer moet zijn en om naar voren te komen. Als dat niet gebeurt, en hij weer bier naar zich toe krijgt geworpen, krijgen zijn vrienden iemand in het vizier, en storten zich massaal op diegene in het publiek. Helaas voor Ronnie stopt het hier niet bij, en krijgt hij van nog meer kanten bier over zich heen. Bij Q-Music doet hij nu voor het eerst zijn verhaal.

Emotioneel

Bij de ochtendshow op Q-Music vertelt hij: “Ik ben er best wel emotioneel door geweest”, aldus de Drank en Drugs-rapper. “Ik ben al vaker bekogeld met bier, maar in Saasveld was het erg heftig”, vertelt de aangeslagen Ronnie. “Er staan daar vooraan ook mensen die me wel willen zien en ik probeer die mensen wat te geven.”

Ook heeft hij laten weten dat hij in zijn contract heeft opgenomen dat er voortaan strengere beveiliging moet komen. Mocht hij dan nog bier naar zijn hoofd geslingerd krijgen, dan gaat hij van het podium af.

Bekijk het filmpje hieronder.

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook