MAC komt met verrassende nieuwe make-upcollectie

Als er iets is waar het hart van een beauty-liefhebber sneller van gaat kloppen, dan is het wel een nieuwe MAC make-upco...

Lees ook

Als er iets is waar het hart van een beauty-liefhebber sneller van gaat kloppen, dan is het wel een nieuwe MAC make-upcollectie. Ter ere van het 50-jarige jubileum van Star Trek staat MAC’s zomercollectie volledig in het teken van vier Star Trek powervrouwen.

Star Trek

“Star Trek is een iconische en fenomenale pop-cultuur, wiens verhaallijn het menselijk geslacht en rassen volledig aan de kant schuift”, vertelt James Gager, creative director van MAC, gefascineerd over Star Trek. Het verleggen van grenzen en het aan de kant schuiven van ideaalbeelden, wil MAC door middel van deze collectie ondersteunen. De make-up is geïnspireerd op powervrouwen Deanna Troi, Uhura, Seven of Nine en Vina Orion Girl.

De collectie

De collectie zal bestaan uit maar liefst 25 delen met make-upproducten voor nagels, ogen, mond en gezicht zoals onder anderen een perfecte blush. Helaas moeten de fans nog wel even wachten op het moment dat zij hun (virtuele) mandjes kunnen vullen, de collectie zal namelijk pas vanaf 25 augustus online en vanaf 1 september in de winkels te koop zijn.

Lees ook: Deze beauty-trend wordt dit voorjaar enorm

Bron: Startrek.com, Beeld: MAC, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook