De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner brengt videoclip uit

Kylie Jenner zorgt ervoor dat haar kassa blijft rinkelen. De 18-jarige is druk bezig met het uitbreiden van haar Kylie Cosmetics-lijn. Na de beroemde lipkits, bestaande uit een lipliner en een matte lipgloss, gooit ze het nu over een heel andere boeg. We kunnen binnenkort een lijn vol glanzende glosjes verwachten. Om ons alvast lekker te maken teasde Kylie vandaag met haar promoclip.

Kim en Emily Ratajkowski uit de kleren

Kim Kardashian postte opnieuw een pikant kiekje op Instagram, waar ze weinig aan de verbeelding overliet. Deze keer samen met model Emily Ratajkowski. Op de foto zijn beide dames zijn te zien zonder bovenkleding. Maar: zwarte balkjes verhullen hun voorgevel. “Als we zoiets hebben van … we hebben niets om aan te trekken. Lol”, schrijft Kim bij de foto. Emily geeft wat meer uitleg. Ze schrijft dat de foto een statement is. “We moeten als vrouwen de vrijheid hebben om te kiezen wanneer en hoe we onze seksualiteit tot uitdrukking brengen.” En ze gaat verder. “We zijn meer dan slechts lichamen. Waarom wordt onze vrouwelijke seksualiteit gedemoniseerd?”

Kendall Jenner redt kind

Paparazzi azen massaal op modellen Kendall Jenner en Hailey Baldwin en dat levert soms flinke duwpartijen op. Toen de twee in New York kwamen grepen ze in toen een kind slachtoffer werd van gretige fotografen.

Op videobeelden is te zien dat persfotografen en fans een kind over het hoofd zien als ze een positie zoeken om Kendall en Haily op de foto zetten. De twee liepen in New York een dierenwinkel uit en zagen dat een jongetje het slachtoffer werd van de chaos en in huilen uitbarstte. Als troost omhelsde Kendall hem en besloot met hem te poseren voor een foto.

Pas nog werd Kendall de gretige paparazzi te veel en duwde een fotograaf van zich af toen die te dichtbij kwam. Ze moest zich verdedigen toen sommigen op basis van de foto’s de conclusie trokken dat ze hem geslagen zou hebben. “Hij kwam echt veel te dichtbij”, verklaarde ze toen achteraf aan E! News. “Ik had nog een paar centimeter privéruimte en dat is veel te weinig. Ik heb hem echt niet geslagen, dat lijkt op de foto’s alleen maar zo.” Bekijk HIER de video.

Beeld: Youtube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook