De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Lamar Odom maakt Khloe kapot

Oei, het lijkt weer helemaal mis te gaan met Lamar Odom. Nadat eerder deze week berichten naar buiten kwamen dat Lamar en Khloe ernstige ruzie hadden over zijn drankgebruik, lijkt Khloe nu helemaal te zijn ingestort. Lamar wil maar geen hulp zoeken voor zijn drankverslaving en daar gaat Khloe langzaam aan onder door. Dat gaat nu zo ver dat ze ook de opnames voor haar eigen programma Kocktails with Khloe heeft stil gelegd. Met als excuus ‘de griep’, maar volgens bronnen is niets minder waar.

“Not smiling makes me smile” Kanye West

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kourtney betrapt Scott en Kendall in bed

Oei, dat is awkward, als je je jongere zusje in bed met je man/ex-man betrapt! Het overkomt Kourtney en het gehele tafereel postte ze gister op snapchat. Op de beelden zie je dat Kourney aan Kylie vraagt waar Kendall is. Vervolgens loopt ze het hele huis door, maar Kendall is nergens te vinden. Totdat ze de slaapkamer deur opent en daar Kendall met Scott ziet liggen. Waarop ze schreeuwt tegen Scott: “You’re so inappropriate“. Scott loopt weg van de camera en draait zich dan plots om: 1 April!

Bron:Show.nl, Snapchat, beeld: Instagram, Snapchat

Laatste nieuws

Zie ook