Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber wint Male Artist of the Year award

Afgelopen nacht werden de iHeartRadio Music Awards in Los Angeles gehouden. Eén van de grootste prijzen die avond, (Fe)Male Artist of the Year, ging met Bieber mee naar huis. Hoewel het pas april is, is 2016 nu al een geweldig jaar voor Justin. Zo stond hij een extreem lange tijd met zijn hits op nummer 1 én ging hij eerder al naar huis met een Grammy. Tijdens zijn speech klonk hij oprecht, lief en dankbaar. “Ik mis mijn kleine broertje en zusje heel erg, ze groeien zo snel”, zei hij. Daarna bedankte hij zijn fans: “Het meeste wil ik mijn fans bedanken. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt, maar ik denk dat we dat allemaal wel hebben. Het gaat juist om onze groei en hoe we leren.” Vervolgens nam hij ook nog de award voor Best Fan Army mee naar huis.

Katy Perry met Dolly Parton op het podium

Tijdens de iHeartRadio Music Awards dook Katy Perry het podium op met niemand minder dat Dolly Parton om haar hit Jolene te zingen. Daarna volgden er nog drie swingende Dolly Parton hits. Katy mocht de Tex Ritter award uitreiken aan Dolly voor haar televisiefilm Dolly Parton’s Coat of Many Colors.

Joe Jonas houdt serenade voor ex-vriendin Demi Lovato

Tijdens het optreden van Joe Jonas en zijn nieuwe band DNCE tijdens de iHeartRadio Music Awards, kon hij het niet laten om het publiek in te rennen. Hij stopte bij Demi, die in het publiek zat, en zong een stukje voor haar. The best part? Ze zong vrolijk mee! Hoewel fans het lieve moment koesteren, realiseren ze zich ook dat Demi’s vriend Wilmer niets te vrezen heeft. Hij en Joe zijn namelijk beste vrienden.

Bron: Hollywoodlife.com, Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook