Meningen verdeeld over nieuw kapsel Leontine Borsato

Denk aan Leontine Borsato en je denkt aan haar mooie bos krullen. Het was dan ook even schrikken toen ze afgel...

Lees ook

Denk aan Leontine Borsato en je denkt aan haar mooie bos krullen. Het was dan ook even schrikken toen ze afgelopen zondag bij de première van de Amsterdamse musical SKY op de rode loper verscheen met een nieuw kapsel.

Pech, krullen weg

Ter ere van de première liet Leontine zich onder handen nemen door niemand minder dan Leco van Zadelhoff. Haar enorme krullenbos werd flink uitgedund en Leco voegde ook nog een pony toe. De stylist deelde een kiekje van het eindresultaat op Instagram. “Met de enige echte Leontine Borsato… Klaar voor de première van Sky de musical!!!”

Ophef

Op social media zijn de meningen over de nieuwe coupe van Leontine verdeeld. “Sorry niet leuk! Je lijkt veel ouder”, en “Wat een ouwelijk kapsel, niet leuk sorry” zijn enkele voorbeelden van fans die niet zo onder de indruk waren van de creatie. Gelukkig kwamen er ook een hoop positieve reacties voorbij. “Staat je geweldig! Gelukkig weg die armoedige krullen”, “Eindelijk weer gewoon haar. Veel mooier” en “Fantastische coupe!!” verschenen onder de foto.

Bekijk haar nieuwe kapsel hieronder en oordeel zelf!

Lees ook: Marco Borsato doet boekje open over Anouk

Bron: AD.nl, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook