Katja Schuurman doet opmerkelijke uitspraak over relatie met Freek

Katja Schuurman is in de wolken met haar 14 jaar jongere lief Freek van Noortwijk. In de ochtendshow, Evers Staat Op, va...

Lees ook

Katja Schuurman is in de wolken met haar 14 jaar jongere lief Freek van Noortwijk. In de ochtendshow, Evers Staat Op, van Edwin Evers maakte ze nog een keer duidelijk hoe groot de aantrekkingskracht is tussen de twee. “Als ik Freek zie gaat alles in mijn lijf wat met seks te maken heeft direct aan.”

Aantrekkingskracht

Voor haar nieuwste programma Katja’s Bodyscan laat de 41-jarige zich aansluiten op apparatuur die gedetailleerd de activiteiten kan meten in de hersenen van iemand die ergens opgewonden van raakt. Toen er werd gevraagd naar Freek, leidde die confrontatie tot veelvuldige elektrische stroompjes in haar brein. Deze activiteit in het hersengebied heeft te maken met seks of erotiek.

Modern sprookje

De actrice slash presentatrice en Freek leerden elkaar afgelopen jaar kennen in zijn restaurant Guts & Glory. Toen hun relatie wereldkundig werd, moest Freek erg wennen aan alle aandacht die hij kreeg. “We hebben elkaar ontmoet bij Guts & Glory waar Katja een keer kwam eten. De sfeer was op dat moment optimaal. Iedereen een goed humeur, de bediening lekker op dreef en het eten van het juiste perfectieniveau. Tsja, en toen sloeg de vonk opeens over. Het lijkt wel een modern sprookje. De kok werd verliefd op een meer dan tevreden klant en andersom”, vertelde hij destijds aan het AD. Goede vrienden met Thijs

Katja was ruim 8 jaar getrouwd met acteur Thijs Römer, maar vorig jaar februari kondigde het stel aan te gaan scheiden. De twee kwamen met een korte officiële verklaring: “Als geliefden zijn wij uit elkaar. Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie”. Katja en Thijs gaan nog altijd goed met elkaar om.

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook