De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloe brengt de avond door met ex

Khloe en haar ex French Montana zijn samen in een club gespot. Lamar Odom was nergens te bekennen. Is Khloe nu dan echt over hem heen en is ze weer voor French gevallen? Tijd zal het leren.

Rob Kardashian en Blac Chyna kunnen veel geld verdienen met bruiloft

Rob en Blac stappen binnenkort in het huwelijksbootje en zouden daar zomaar veel geld aan kunnen overhouden. Grote tv-zenders staan te trappelen om het koppel te strikken voor een tv-deal. Zo zouden ze een serie willen opnemen, waarin te zien is hoe het stel de bruiloft organiseert en natuurlijk de grote dag zelf viert. Of ze het ook zullen doen, is nog maar de vraag.

Khloe haalt uit naar Kris Humphries

Als Kim naar zus Khloe had geluisterd, was ze misschien niet 73 dagen getrouwd geweest met Kris Humphries. “Ik vertel mijn zus de waarheid over dingen”, vertelt ze aan Snoop Dogg in zijn show. “Zoals toen ze met Kris trouwde. Ik vond hem een loser en zei dat ik niet snapte waarom ze met die sukkel in het huwelijksbootje wilde stappen”, gaat ze verder. “Ze hoefde het niet met me eens te zijn, ik zei wat ik moest zeggen. Later gaf ze me gelijk.”

Laatste nieuws

Zie ook