Zó viert Sylvie Meis haar 38e verjaardag

Hoera! Vandaag mag Sylvie Meis 38 kaarsjes uitblazen. Via Instagram deelt de presentatrice al de eerste feestelijke kiek...

Lees ook

Hoera! Vandaag mag Sylvie Meis 38 kaarsjes uitblazen. Via Instagram deelt de presentatrice al de eerste feestelijke kiekjes van mooie kaarten, tekeningen en een grote witte taart.

Happy birthday

De feestvreugde begon gisteravond en zal nog wel even aanhouden. Toen ging Sylvie met vrienden uiteten en werd ze verrast met een enorme taart. Maar op je verjaardag heb je nooit genoeg zoetigheid en dus kreeg ze daar vanochtend nog een donutcake bij. Ook zien we cadeautjes en een mooie tekening, wat erop wijst dat ze de dag lekker met zoonlief Damián doorbrengt.

Taart

Volgers vragen zich onder de foto’s af of Sylvie ook écht van de taart heeft gegeten, gezien haar healthy lifestyle. “Sport, in combinatie met een gezonde levensstijl, is onderdeel van mijn werk. Ik sport vijf keer in de week, een combinatie van cardio en krachttraining, en heb ook mijn voeding op de rit. Ik heb geluk dat ik gedisciplineerd ben. Damián gaat naar school en daarna ga ik naar de sportschool, het hoort bij mijn job. Maar ook als het niet mijn werk was, zou ik veel sporten. Ik heb het nodig, anders zou ik de hele dag slecht gehumeurd zijn”, liet ze tijdens de lancering van haar sportcollectie voor Hunkemöller aan Grazia weten.

Nou, wij denken dat er vandaag vast een stuk ingaat!

Lees ook: Sylvie deelt puurste foto van zichzelf

Bron: Telegraaf.nl, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook