Dít is de beroemde work-out die alle celebs doen voor een killer body

Gigi Hadid heeft zo ongeveer alles waar wij alleen maar van kunnen dromen: Ze liep de Victoria's Secret Show, heeft een...

Lees ook

Gigi Hadid heeft zo ongeveer alles waar wij alleen maar van kunnen dromen: Ze liep de Victoria’s Secret Show, heeft een relatie met Zayn Malik en bovenal heeft ze een killer body to die for. Gelukkig is dat nu iets wat jij ook kunt bereiken, want wij zijn erachter gekomen welke work-out je moet doen om een lichaam als Gigi te krijgen!

Work it, baby!

Gigi, en met haar nog vele andere topmodellen, sporten bij de beroemde Gotham Gym in New York City, en daarmee onderscheiden ze zich van de rest. Is dat hun geheim tot succes? Elite Daily ging op onderzoek uit en kwam erachter dat Gigi niet alleen is geboren met een sportieve bouw, maar ook nog eens een fanatieke bokser is. Zij vroegen Rob Piela het hemd van het lijf, want deze ex-bokser is Gigi’s trainer en eigenaar van de beroemde sportschool. Veel topmodellen danken hun fantastische lichaam namelijk aan deze man. Maar wat laat hij ze allemaal doen, waardoor ze zo’n lichaam krijgen?

Het geheim ontrafeld

Rob traint al meer dan 20 jaar de grootste modellen. Op het moment houdt hij zich, naast Gigi, ook nog bezig met Kendall Jenner, Cara Delevingne, Irina Shayk en nog vele anderen. Rob: “Wij denken dat een combinatie van strikt en fanatiek boksen, kracht, conditie en plezier de bouwstenen zijn wat ons zo uniek maakt. Boksen is een work-out voor je hele lichaam. Elk spiertje wordt aan het werk gezet. Het hart en de spieren van onze klanten worden op deze manier tot het uiterste gedreven.”

Je weet dus wat je te doen staat voor een killer body: boksen maar!

Lees ook: Sporten is heel gezond voor je sexleven

Bron: Elite Daily, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook