Je raadt nóóit met wie Orlando Bloom Katy Perry heeft bedrogen

Afgelopen maand kwam het nieuws naar buiten dat Orlando Bloom en Katy Perry een setje zijn. De twee zijn vorige week zel...

Lees ook

Afgelopen maand kwam het nieuws naar buiten dat Orlando Bloom en Katy Perry een setje zijn. De twee zijn vorige week zelfs samen naar het MET Gala geweest. Toch is de liefde niet geheel wederzijds geweest, want Orlando is wel erg intiem gespot met een andere vrouw. En dat is geen onbekende!

Vreemdganger

Volgens TMZ was Orlando een avondje uit met niemand minder dan Selena Gomez in een club in Las Vegas, maar werd het daarna wel érg intiem tussen de twee. Op beelden is te zien dat de 23-jarige zangeres en de 39-jarige acteur knuffelend en zoenend zijn gespot. En dat is gek, want hij zou nog een relatie hebben met Katy Perry.

Wat vooraf ging

Het is niet de eerste keer dat Selena en Orlando intiem zijn geweest. In 2014 ging het gerucht dat de twee een relatie zouden hebben nadat de relatie tussen Orlando en Miranda Kerr was beëindigd, maar ook die van Selena en Justin Bieber. The story continues… De beelden zie je HIER.

Lees ook: OMG! Déze vrouw pakt haar overspelige vriend keihard terug

Bron: RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook