Erg verdrietig nieuws voor Teen Mom Amber Portwood

Een paar jaar geleden ging het compleet mis met Teen Mom Amber. Ze raakte verslaafd, belandde in de gevangenis en verloo...

Lees ook

Een paar jaar geleden ging het compleet mis met Teen Mom Amber. Ze raakte verslaafd, belandde in de gevangenis en verloor hierdoor het gezag over haar dochtertje Leah. Ze gooide het roer om en kreeg de voogdij terug. Nu lijkt Amber echter weer terug bij af te zijn, want ze is de voogdij over haar dochter weer verloren, en dit keer voor altijd.

Voogdij

Hun relatie én de voogdij over dochter Leah heeft Amber en haar ex Gary Shirley de laatste jaren erg bezig gehouden. Nu kunnen ze dan eindelijk een punt zetten achter de voogdij-strijd, want Gary heeft officieel de volledige voogdij over Leah gekregen. En dat is erg slecht nieuws voor Amber. Maar dat was nog niet alles, want de ster uit Teen Mom moet haar ex ook nog eens 1.200 dollar per maand betalen aan alimentatie voor hun dochter.

Wat vooraf ging

Amber verloor al eerder de voogdij over haar dochter in 2011 toen ze de gevangenis in moest vanwege een drugsdelict. Vorige jaar kwamen ze tot een overeenkomst voor een gezamenlijke voogdij, maar dit lijkt niet gelukt te zijn. Nu maar hopen dat alle partijen, en dan vooral dochter Leah, eindelijk dit hoofdstuk kunnen afsluiten.

Lees ook: Teen Mom’s Gary getrouwd

Bron: Perez Hilton, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook