Mattie laat van zich horen

Begin mei stond het leven van Mattie Valk op z'n kop. De Qmusic-dj bleek namelijk niet de vader van zijn pasgeboren...

Lees ook

Begin mei stond het leven van Mattie Valk op z’n kop. De Qmusic-dj bleek namelijk niet de vader van zijn pasgeboren tweeling. Kort daarna gingen de geruchten dat hij zijn vriendin Kirsten uit huis had gezet, maar dat bleek niet waar te zijn. Toen Privé langsging om verhaal te halen, deed Kirsten namelijk open. Maar ondanks al het drama gaat Mattie niet bij de pakken neerzitten!

Fijn nieuws

Na een maand afwezigheid keert hij maandagochtend weer terug op de radio. Dat laat de Mattie weten via Twitter. ‘Ik ga maar alvast slapen denk ik. Tot morgen, dan ben ik weer op de radio’, schrijft hij bij een screenshot van zijn telefoon.

Ongeloof

Het nieuws over de tweeling werd bekend gemaakt via een brief die Mattie’s medepresentator Wietze de Jager op de zender voorlas. “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes. Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war”, schrijft Mattie.

“Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.”

Lees ook: Nieuwe details over familiedrama van Mattie

Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook