Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar

Oh no! Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik hebben na zeven maanden een punt achter hun relatie gezet, dat meldt een bron aan E!. De reden van de breuk is niet bekend, maar ze zouden wel al langer problemen hebben. De insider ziet het ook wel gebeuren dat ze binnenkort weer samen zijn, omdat ze het al meerdere keren uit hebben gemaakt.

Cara Delevingne naakt in campagne tegen stropers

Topmodel Cara is uit de kleren gegaan voor I’m not a Trophy, een campagne tegen stroperij. Op haar lichaam staan verschillende tekeningen en teksten van de natuur. “Ik ben er erg trots op dat ik ambassadeur ben van de eerste internationale campagne van dit goede doel, en zal er alles aan doen wat ik kan om meer aandacht te vragen voor het probleem van stroperij in Afrika, waar dieren worden afgemaakt om als trofee te dienen.”

Calvin Harris over breuk met Taylor Swift

Calvin Harris heeft via Twitter bevestigd dat het over is met Taylor. “De enige waarheid is dat er een relatie ten einde is gekomen en wat daar van overblijft, is een enorme hoop liefde en respect”, schreef hij. De zangeres retweette zijn boodschap, maar heeft zelf nog niet gereageerd. De twee zouden als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook