Naar verluidt is dít de reden van de breuk tussen Taylor Swift en Calvin Harris

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Taylor Swift en Calvin Harris, na 15 maanden, een punt hebben gezet...

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Taylor Swift en Calvin Harris, na 15 maanden, een punt hebben gezet achter hun relatie. Bronnen weten ons nu te vertellen wat de exacte reden achter de breuk zou zijn, en dat is niet zomaar iets!

Over en uit

Volgens The Sun zouden de toekomstplannen van de twee behoorlijk verschillen. Taylor zou niets liever willen dan trouwen en een gezinnetje stichten, terwijl de drukbezette dj niets liever wil dan werken aan zijn carrière. En ondanks dat hij veel van de zangeres houdt, zou zijn carrière altijd voorrang krijgen. Vrienden van het stel zouden hebben laten weten dat de breuk komt doordat ze op een heel ander niveau zouden zitten.

Love story

“Taylor stopte ermee toen ze voelde dat de relatie niet de goede kant opging. Ze kwam er de laatste weken achter dat de twee anders over hun relatie dachten. Het is niet dat ze niet gelukkig waren samen, maar als ze begon over de toekomst tegen Calvin, werd het duidelijk dat ze niet hetzelfde wilden.” Weet een ingewijde te vertellen. “Hij vond hun tijd samen fantastisch, maar een toegewijde vriend zijn terwijl je de grootste dj ter wereld bent gaat erg lastig samen. Hij wilde ook niet verhuizen, want hij houdt van Los Angeles en is erg gesteld op zijn eigen ruimte.”

Verdriet

Volgens de bron is Taylor helemaal kapot van verdriet. “Maar het had nog veel erger kunnen zijn als ze nog 15 maanden verder waren geweest, gezien haar kinderwens. Ze heeft zichzelf altijd als jonge moeder gezien. Niet dat ze haast heeft, maar ze wilde ook weer niet te veel tijd verliezen.”

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws