Adv: Vriendinnen Abbygail en Helen: ‘Ons geheim? We kopen vaak cadeautjes voor elkaar’

Onlangs stond in Grazia de oproep: ‘juwelen van verhalen’ van PANDORA. Abbygail en Helen reageerden meteen. Zij zijn al...

Lees ook

Onlangs stond in Grazia de oproep: ‘juwelen van verhalen’ van PANDORA. Abbygail en Helen reageerden meteen. Zij zijn al zes jaar beste vriendinnen en geven elkaar graag sieraden.

Small talk

“‘Pfff wat duurt dit lang, hè?’ Met deze woorden knoopten we een gesprekje met elkaar aan toen we naast elkaar eindeloos in de wachtrij stonden voor een figurantenrol in een spelletjesshow. Normaal gesproken is small talk zo’n beetje het ongemakkelijkste wat er bestaat, maar gek genoeg voelde het tussen ons meteen vertrouwd. We besloten telefoonnummers uit te wisselen en na wat over en weer chatten bleek dat we de passie voor make-up, mode en fotoshoots met elkaar delen. Elkaar op Facebook taggen in allerlei mode- en beauty-winacties is inmiddels een behoorlijke verslaving geworden. Gelukkig winnen we vaak iets waardoor we elk weekend wel weer met elkaar op pad zijn. Doordeweeks bellen en appen we elkaar ook vaak om elkaar op de hoogte te houden of om steun bij elkaar te zoeken. Als ik me een keer down voel of met een ruzie in m’n maag zit, staat Abbygail altijd voor me klaar om erover te praten. En ze luistert écht goed, zonder meteen te oordelen. Dat mis ik nog weleens bij andere vriendinnen”, vertelt Helen.

Sieraden

Abbygail vult aan: “Helen leert mij met een open blik naar anderen en de wereld te kijken. Ik ben gereserveerder en kijk vaak de kat uit de boom voordat ik gezellig met mensen kan omgaan. Helen is degene die mij als een soort oester opent. Ze laat me zien dat ik andere mensen heus wel kan vertrouwen. We zijn zelfs zo close dat andere vriendinnen daar weleens jaloers op worden. Helen en ik zijn een twee-eenheid, we doen alles samen. Anderen voelen zich daardoor weleens gepasseerd, maar daar hebben wij verder geen boodschap aan. Zulke ‘vriendinnen’ schudden we gewoon af en we gaan samen door met ons leven. We hebben in de zes jaar dat we vriendinnen zijn nog nooit ruzie of ook maar een meningsverschil gehad. Natuurlijk komt dat deels doordat we zo veel dezelfde interesses en hobby’s hebben, maar ook doordat we attent zijn. We kopen vaak cadeautjes voor elkaar, bijvoorbeeld sieraden, dat vormt zo’n mooi blijvend persoonlijk cadeau. Maar dat Helen laatst uit China de hier moeilijk verkrijgbare KitKat Green Tea voor me meenam, dat vind ik ook zo lief”, vertelt Abbygail.

Typisch Abbygail en Helen, volgens de laatste: “Dat we vaak gekke mensen aantrekken.” Dat ze nu samen in Grazia staan, vinden ze leuk. “En dat we dan ook nog PANDORA-sieraden mogen uitzoeken, maakt het geweldig! Zo hebben we voor altijd een bijzonder en mooi aandenken aan deze shoot, en vormen de sieraden een waardevol symbool van onze vriendschap!”

Over Pandora

PANDORA is een van de grootste sieradenmerken ter wereld. Het staat voor hoogkwalitatieve sieraden voor een betaalbare prijs. Bij PANDORA kun je terecht voor een persoonlijk cadeau dat een leven lang meegaat. Of het nu gaat om een klassieke armband met charms, of juist statement ringen, colliers of oorsieraden, PANDORA heeft een ruim asortiment sieraden, die allemaal gemaakt zijn van massief goud of zilver.

Heb jij ook een juweel van een verhaal? Stuur het in naar [email protected]

Tekst: Emily Dobbe, Fotografie: Rachel Schraven

Laatste nieuws

Zie ook