Kendall & Kylie swimwear voor Topshop

Kendall en Kylie zijn terug! De zusjes hebben na hun kledingcollectie voor Topshop vorig jaar, weer de handen ineen gesl...

Kendall en Kylie zijn terug! De zusjes hebben na hun kledingcollectie voor Topshop vorig jaar, weer de handen ineen geslagen met het modemerk. Deze keer voor een exclusieve swimwear-collectie.

LA vibe

Kendall en Kylie hebben voor hun nieuwe lijn, bestaande uit bikini’s, badpakken en andere strand-items, inspiratie gehaald uit hun LA lifestyle. “We hebben onze California-roots als inspiratie gebruikt. Elke look heeft de zonnige zomer-vibe van LA”, vertelt Kendall.

Sporty & glamour

Wat we kunnen verwachten? Sporty swimwear met neon kleurtjes en dikke banden met logo’s, maar ook glamorous statement pieces met metallic, luipaardprint en cut-outs. “Of je nu aan hem zwemmen, zonnebaden of surfen bent, ieder item hebben we gemaakt om plezier in te hebben”, laat Kylie weten.

De swimwear collectie wordt morgen gelanceerd in wereldwijd geselecteerde winkels en op Topshop.com, net op tijd voor de zomer!

@gallery(1009119)

Laatste nieuws