De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Awkward: Kim Kardashian ontmoet voor het eerst haar look-alike

Kim Kardashian heeft heel wat look-alikes, maar Kamilia Osman wint het toch wel. Ik één van de nieuwste fragmenten van Keeping up with the Kardashians is te zien dat Jonathan Cheban Kim voorstelt aan haar look-alike. Al met al eindigde het in een awkward gesprek. Benieuwd? Check het hieronder.

Wie staat het beter: Kris Jenner of Penelope Disick?

Moeder Kourtney Kardashian was van huis, dus oma Kris mocht op Penelope passen. Komt dat even goed uit, moet Kris gedacht hebben, want ze stopte haar kleindochter in een matchende outfit als die van zichzelf. Is het geen plaatje?

Kourtney Kardashian op stap met Lindsay Lohan, in dezelfde jurk

Vroeger waren Kourtney en Lindsay dikke vriendinnen, maar kennelijk is de vriendschap nog steeds niet verwaterd. De twee spraken deze week af in Londen, waar ze ook nog eens beiden hetzelfde jurkje droegen. Een grap of zijn de bezig met en geheim project? Bekijk de beelden hieronder.

Laatste nieuws

Zie ook