Zoontje Kim Kötter naar het ziekenhuis

Dat is even schrikken! Muck, het pasgeboren zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema is naar verluidt donderdagnacht met s...

Lees ook

Dat is even schrikken! Muck, het pasgeboren zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema is naar verluidt donderdagnacht met spoed naar het ziekenhuis gebracht, schrijft Shownieuws.

Niet lekker

Het één maanden oude jongetje zou niet lekker zijn geweest, maar wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat hij 48 uur ter observatie in het ziekenhuis moet blijven. Ahw… arm ventje.

Voor Kim stond er een reisje van de Miss Nederland-verkiezing naar Ibiza op de agenda, maar dat heeft ze natuurlijk afgezegd om bij haar Muck te blijven.

Knapperd

Op 10 mei kwam de kleine Muck ter wereld, vier dagen over tijd. “Het is een knapperd. Het is een heerlijk jochie. Hij heeft de neus en ogen van Jaap, de mond en kin van mij”, vertelde de blondine toen aan De Telegraaf.

Niet snel daarna waren de nodige kiekjes van de eerste momenten na de bevalling al op social media te bewonderen. Op de zwart wit foto’s was te zien hoe Kim voor het eerst haar zoontje in haar armen hield, hoe Jaap trots de baby vasthield en hoe de eerste familieleden blij de kamer in kwamen rennen. Inmiddels heeft het jongetje zijn eigen Instagram, waar dagelijks foto’s op worden geplaatst.

Lees ook: Wat de hoogzwangere Kim Kötter nu toch is overkomen…

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook