Kim Feenstra straalt in zeer pikante fotoshoot

Begin dit jaar braken Kim Feenstra en Geraldine het internet met hun sexy foto's en filmpjes naakt en in lingerie. Die&n...

Lees ook

Begin dit jaar braken Kim Feenstra en Geraldine het internet met hun sexy foto’s en filmpjes naakt en in lingerie. Die sexy shoot met Kim Feenstra smaakte duidelijk naar meer, want Geraldine liet zich al eerder weer van haar meest sexy kant zien. En nu is het weer de beurt aan Kim Feenstra, die zich voor FHM van haar meest sexy kant laat zien. En gelukkig weerhouden ze ons niet van de beelden!

Oehlala

Vorige maand werd het model door FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland 2016. En daar hoorde natuurlijk een spannende fotoshoot bij! Voor het blad ging Kim dan ook uit de kleren. Eerder deelde ze hier al foto’s van op Instagram, maar nu is er een filmpje opgedoken van de hele shoot. Bij het filmpje op de Facebookpagina van het blad staat: “Voor iedereen zich nog afvraagt waarom Kim Feenstra is uitverkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland 2016. Eat this. Dit is het onomstotelijke bewijs. Wat een shoot. Wat een sexappeal. Wat een vrouw!”

Sexappeal

De hoofdredacteur van het blad, Chris Riemens, is niet verbaasd dat Kim is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. “Kim is al jaren één van de mooiste vrouwen van Nederland. Ik denk dat er geen vrouw in ons land is met zo’n extreem hoog sexappeal als Kim.” Zulke beelden willen we wel vaker zien van onze girl crush Kim! Bekijk ze hieronder.

Lees ook: Kim Feenstra laat haar meest sexy kant zien

Bron: Telegraaf, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook