Zien: De post-baby body van Jenni/Jwoww

Jenni Farley, beter bekend als JWoww, is begin mei bevallen van haar tweede kindje: Zoontje Greyson Valor Mathews. Jenni...

Lees ook

Jenni Farley, beter bekend als JWoww, is begin mei bevallen van haar tweede kindje: Zoontje Greyson Valor Mathews. Jenni heeft zich zichtbaar in het zweet gewerkt om van haar zwangerschapskilo’s af te komen, want nu, iets meer dan een maand later, pronkt ze alweer met haar post-baby lichaam in een badpak.

Fitgirl

Wat is dat snel gegaan! Iets meer dan een maand later is de Jersey Shore-ster alweer strakker dan ooit. Op Instagram plaatst ze trots een badpakfoto. Bij de foto schrijft ze: “Ik heb zo mijn best gedaan om dit badpak weer te kunnen passen”. Bekijk de foto hieronder.

Wat er vooraf ging

De Jersey Shore ster en haar echtgenoot Roger Mathews hebben al een dochter, de eenjarige Meilani. Eerder liet ze al weten dat ze haar strakke lichaam niet zomaar heeft gekregen. “Tijdens mijn zwangerschap van Meilani was ik veel zwaarder, en ik verloor dat gewicht nooit. Deze keer wilde ik het anders doen. Het heeft niets te maken met geluk of met hopen. Ik heb veel evenementen en etentjes af moeten zeggen en toetjes en pizza’s moeten laten staan. Ik ben nu strikter dan ooit en ik heb nog een lange weg te gaan!”

Lees ook: Zien: De transformatie van Jersey Shore’s JWoww

Bron: Instagram, Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook