Peter van der Vorst verwikkeld in Twitterrel

Als je denkt je dat Peter van der Vorst zich zomaar laat bedreigen, dan heb je het goed mis. Want wat begon met één twee...

Lees ook

Als je denkt je dat Peter van der Vorst zich zomaar laat bedreigen, dan heb je het goed mis. Want wat begon met één tweet, eindigde in een heftige Twitterrel waarin harde woorden werden gesproken.

Twitterrel

De Twitterrel begon met een reactie van Van der Vorst op een bericht van Donald Trump, die via Twitter de nabestaanden van de slachtoffers van de schietpartij in de Amerikaanse homoclub Pulse een hart onder de riem stak. Van der Vorst riep de presidentskandidaat op te stoppen met Amerikanen van wapens te voorzien.


Eén Twitterraar in het bijzonder kon die uitspraak niet waarderen. Hij reageerde dan ook fel op de Van der Vorst. Volgens de Twitteraar had Van der Vorst zelf in de homoclub aanwezig moeten zijn op het moment dat het bloedbad werd aangericht. “Mij in die homoclub wensen is pas écht ziek”, aldus de presentator. “Daar ga je nog wat van horen! Heel benieuwd hoe je het op camera doet, was vrij simpel om je te traceren. Tot binnenkort!“, verzekert de presentator. “Je mag het binnenkort op camera uitleggen, geen probleem!”

Inmiddels is de reactie van de Twitteraar verwijderd.

Bron: Televizier, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook