Is Jennifer Aniston zwanger?

Kunnen we al gaan juichen? Jennifer Aniston is volgens het Amerikaanse In Touch zwanger van haar eerste kindje. Ze bewer...

Lees ook

Kunnen we al gaan juichen? Jennifer Aniston is volgens het Amerikaanse In Touch zwanger van haar eerste kindje. Ze beweren zelfs de eerste foto’s van haar babybuik te hebben. Mocht het nieuws waar zijn, dat is niet zomaar iets voor de 47-jarige actrice en haar man Justin Theroux.

Liefdesbaby

Vrienden van het stel hebben het babynieuws bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift. Tenminste, dat is wat ze claimen. “Ze is zwanger en Jennifer en Justin zijn helemaal door de dolle heen. Ze willen al jaren een kindje. Het babynieuws kwam wel op een slecht moment in haar leven. Jennifer was net haar moeder verloren en de relatie tussen haar en Justin verliep ook niet vlekkeloos. Maar met deze verrassings-zwangerschap gaan ze er het beste van maken”.

Op de cover van In Touch schittert ze al met haar ‘babybuikje’. Alhoewel… Ze zou op het moment van de foto ook zomaar net uitgeademd kunnen hebben. Of het nieuws écht waar is, blijft dus nog even afwachten. Bekijk de foto’s hier.

Lees ook: Drama voor Jennifer Aniston

Bron: InTouch, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook