Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Geordie Shore-ster Scotty T in ziekenhuis beland

Scotty T heeft een avondje uit in Ibiza iets te bont gemaakt en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij had een vrije avond tussen de opnames van Geordie Shore en ging na teveel drank & drugs keihard onderuit. In het ziekenhuis bleek, tot ongenoegen van MTV, dat zijn arm was gebroken. “Ze hebben hem gevraagd rustig aan te doen, maar hij is niet te stoppen”, laat een bron weten aan The Sun.

Lady Gaga wordt filmster

Lady Gaga heeft er nooit een geheim van gemaakt graag meer te willen acteren. Ze wist al een rol te bemachtigen in de serie American Horror Story en heeft naar verluidt nu weer een klus te pakken. En wel in Bradley Cooper’s remake van de film A Star is Born. Nadat Beyoncé de rol van beginnend actrice afsloeg, omdat het niet met haar drukke schema te combineren was, werd Lady Gaga benaderd. Ze moest er nog even over nadenken, maar heeft volgens bronnen inmiddels ja gezegd.

Leonardo DiCaprio moet voor rechter verschijnen

De filmmakers van The Wolf Of Wall Street zijn aangeklaagd door Andrew Greene. Het personage Nicky ‘Rugrat’ Koskoff zou namelijk op hem zijn gebaseerd. Zijn reputatie zou nu zijn beschadigd, omdat hij vindt dat hij wordt neergezet als een crimineel, drugsgebruiker en iemand zonder moraal. Ook Leonardo, die een andere rol in de film speelde, moet nu een getuigenverklaring afleggen.

Laatste nieuws

Zie ook