Ophef over deze eetgewoonte van Rafael van der Vaart

Zaterdagavond ging het er heftig aan toe tijdens Studio France. In het programma wordt gesproken over de voetbalwedstrij...

Lees ook

Zaterdagavond ging het er heftig aan toe tijdens Studio France. In het programma wordt gesproken over de voetbalwedstrijden van het EK en waren onder andere Maxim Hartman en Rafael van der Vaart te zien, maar al snel draaide het om een héél ander onderwerp. En die zag je niet aankomen!

Niet in shape

Het ging namelijk om het lichaam van Rafael. Volgens Maxim zou hij veel te veel frikandellen eten en daardoor niet in shape zijn. “Ik zou het graag met hem over voedsel hebben. Meneer gaat elke avond frikandellen halen voor zichzelf. Vind je het gek dat hij te zwaar is?”, aldus Maxim. Maar volgens de ex van Sylvie is het een valse beschuldiging. “Ik ben inderdaad wat aangekomen. Maar wie zegt dat ik elke dag een frikandel eet? Als ik een keer per week een frikandel eet, is dat dan te veel?”

Toch blijft Maxim bij zijn punt en liet hij weten dat Rafael de ongezonde snack zou moeten vermijden: “Ik vind dat je dat niet moet eten als profvoetballer. Dat is slecht voor je lichaam. Je wordt nog beter als je wel goed voedsel neemt.”

Lees ook: Rafael van der Vaart verklaart de liefde aan Estavana

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook