De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner wordt gestalkt en stalker sloopt haar hekwerk om naar binnen te komen

Kylie Jenner wordt al sinds enkele weken gestalkt door een man die er alles aan doet om zo dicht mogelijk bij haar in de buurt te komen. Hij heeft al meerdere keren geprobeerd om langs haar beveiliging bij haar huis naar binnen te glippen, maar gaat nu een stapje verder. Weken geleden vernielde hij al het hekwerk in een poging om toch naar binnen te komen, maar dit was tevergeefs. Weken later kwam hij terug en brak hij weer, tevergeefs, het hek, waarna hij er snel weer vandoor ging. De beelden zijn deze keer geregistreerd door een camera en de politie doet nu onderzoek.

Kanye West krijgt Vaderdag-cadeau waar hij zo naar verlangde

Wat geef je voor Vaderdag aan iemand die alles al heeft? Kanye wist wel wat hij moest vragen aan zijn vrouw en kinderen: Een zelfgemaakte, verse en gekookte maaltijd. En zodoende deed Kim haar schort om en ging de keuken in om een maaltijd voor man en kinderen te maken. De beelden hiervan deelde ze op Snapchat. Je ziet ze hieronder.

Kylie Jenner weer te zien in een vintage badpak van Kris Jenner

Kylie was al eens eerder te zien in een vintage badpak van haar moeder, maar nu heeft ze een andere in handen gekregen: Een echte vintage Chanel-variant. Op Snapchat deelt de reality-ster beelden van zichzelf met haar witte badpak in het zwembad. Bekijk ze hieronder.

Bron: Telegraaf, Instagram, E!, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook