Wat is de echte reden van de Hazes familieruzie?

Vorig jaar kwam Andre Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes. Dit liep zo h...

Lees ook

Vorig jaar kwam Andre Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Tot nu toe werd er altijd gedacht dat het kwam door zijn relatie met Monique, maar er blijkt nog veel meer achter de schermen te zijn gebeurd.

Geen contact

Het ging mis tussen André en zijn moeder en zus toen hij een relatie kreeg met Monique Westenberg, die zestien jaar ouder is. Deze partnerkeuze van haar zoon kon Rachel niet accepteren. Het gevolg: André verliet het appartementencomplex waarin hij naast zijn moeder en zus woonde, en betrok samen met zijn vriendin een andere woning.

Toch is dat niet alles, vertelde Roxeanne onlangs. “Het leeftijdsverschil tussen André en Monique is echt niet het enige probleem. Voor mij telt dat niet”, zei ze tegen Story. “Als je verliefd bent, ben je verliefd. Maar er zijn andere dingen die niet oké zijn. Ik bescherm mijn broertje door daar niet over te praten. Ik zal nooit kwaad spreken over hem.” Telegraaf denkt echter te weten wat de andere reden is.

Geldzaken

Rachel was volgens Telegraaf niet alleen bang dat ze haar zoon kwijt zou raken aan een andere vrouw, er is meer. Dat André, die dagelijks geboekt wordt voor optredens, het talent van zijn vader heeft, is niemand ontgaan. Volgens Rachel zou hij samen met zijn zus een succesvol duo kunnen vormen. Maar toen de zanger zijn Monique leerde kennen, besloot hij zijn eigen weg te gaan en vaker alleen op te treden. André deelde zijn moeder en zus mee dat Monique zijn boekingen gedeeltelijk zou gaan verzorgen, een financiële tegenvaller voor de rest.

Daarnaast maakte Rachel zich volgens de laatste geruchten ook zorgen om de grote erfenis van vader André Hazes die gedeeltelijk voor Dré was. Dit allemaal zorgde naar verluidt voor spanningen binnen de familie, met een totale breuk als gevolg.

Baby Hazes

André en Monique verwachten in oktober hun eerste kindje. Toch vindt Roxeanne de aanstaande baby van haar broertje niet voldoende reden voor een hereniging. “Ik vind dat een beetje hypocriet. Dus omdat er een baby komt, is straks alles weer goed? Daar zal meer voor moeten gebeuren. Ik weet niet wat, maar misschien is loslaten nu wel het enige wat we kunnen doen. Ik gun André dit geluk wel van harte.”

Ook Dré lijkt hier niet mee te zitten. Aan Radio 2 vertelde hij dat hij aan liefde geen tekort heeft, en dat hij de liefde van zijn moeder en zus dan ook niet nodig heeft. “Ik heb zoveel mensen om mij heen. En ik hou van hen allemaal.”

Ook de ouders van Monique stonden niet meteen achter de relatie van hun dochter. Meer daarover lees je hier.

Lees ook: Monique showt flinke babybuik

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook