De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kanye West over zijn opmerkelijke video

De nieuwe videoclip van Kanye West van zijn nummer Famous is wel heel erg opmerkelijk. Niet alleen de rapper zelf, maar ook zijn vrouw Kim Kardashian, Rihanna, Amber Rose, Caitlyn Jenner, Taylor Swift en vele andere celebs liggen naakt in één groot bed. De video zorgt voor een hoop ophef en die ophef wordt alleen maar groter. Kanye beweerd nu namelijk dat de celebs in zijn video echt zijn en dat zij dus ook echt naakt zijn, meldt TMZ.

Bevestigd: Kylie en Tyga weer samen

Zijn Kylie en Tyga nu wel of niet bij elkaar? Het stel brengt een hoop verwarring naar buiten, want het ene moment zien we Kylie in de videoclip van PartyNextDoor en dan post Tyga toch weer een kiekje van Kylie. Maar nu is het zeker het stel is samen. Bij de première van de nieuwe videoclip van Kanye West zaten de twee namelijk hand-in-hand. Bekijk het kiekje HIER.

Kim viert feest

Vandaag stond niet het gehele Kardashian huis in het teken van de nieuwe videoclip van Kanye, zijn vrouw Kim had namelijk ook iets te vieren. Haar Kim Kardashian Hollywood game bestaat namelijk alweer twee jaar en daar is Kim ontzettend trots op.

Bron: TMZ, US Weekly, Perez Hilton Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook