Hoera! Barbie viert eerste verjaardag van zoontje Milano

Hieperdepiep, hoera! Het zoontje van Samantha en Michael van der Plas is vandaag een jaar geworden. En speciaal voor zij...

Lees ook

Hieperdepiep, hoera! Het zoontje van Samantha en Michael van der Plas is vandaag een jaar geworden. En speciaal voor zijn verjaardag deelt de realityster via Facebook een foto om te laten zien hoe groot Milano Michael Ronnie is geworden.

Toen & nu

“Er is er één jaar-ig! Wat gaat die tijd hard. Zo lag je nog in mijn armen na de geboorte. Zo ben je alweer 1 jaar en loop je door het huis. Je ben het vrolijkste ventje op de wereld, altijd lache en altijd trek in een happie. Hoop nog duizend jaar van je te mogen geniete lieve kleine man, wij gaan er een leuke dag van make XX”, schrijft Samantha, beter bekend als Barbie uit de serie Oh Oh Cherso, bij de foto’s.

Op het eerste kiekje is te zien dat ze haar zoontje net na de bevalling in haar armen heeft. Enne, Barbie zou Barbie niet zijn als ze geen flinke laag make-up op zou hebben. Tijdens de bevalling pakte ze duidelijk uit met getekende wenkbrauwen en nepwimpers. Op de tweede foto staat Samantha in het water en tilt ze haar vrolijke zoontje op. En jeetje, wat is Milano groot geworden! Bekijk de foto’s hieronder:

Lees ook: Samantha van der Plas: ‘We worden zes keer per nacht wakker’

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook