Viral: Wat deze moeder tijdens haar bruiloft deed

Heel veel vrouwen dromen erover: een bruiloft! De hele dag staan jij en de liefde van je leven in de spotlights en natuu...

Lees ook

Heel veel vrouwen dromen erover: een bruiloft! De hele dag staan jij en de liefde van je leven in de spotlights en natuurlijk niet te vergeten: je mag zo’n prachtige bruidsjurk aan. Maar bij Christina Torino Benton ging het allemaal iets anders dan ze verwacht had. De vrouw moest de ceremonie namelijk even stopzetten om een hele bijzondere reden.

Ontroostbaar

De ochtend van haar grote dag was het al behoorlijk hectisch. Haar dochtertje Gemma, die pas negen maanden oud was, was namelijk erg chagrijnig omdat ze haar dutje gemist had. Toen het bruidje dan ook naar het altaar wilde lopen, begon het kleine meisje te huilen. De moeder van Christina wist haar even te troosten maar al snel begon ze weer te huilen en was ze ontroostbaar.

Christina, die samen met haar grote liefde Daniel Benton bij het altaar stond, wist direct wat er aan de hand was. “De bruiloft begon en het grootste gedeelte van de tijd was ze geweldig. Maar een katholiek huwelijk duurt vrij lang, waardoor ze honger kreeg”, vertelt ze aan The Telegraph.

Borstvoeding

Dus wat deed ze? Ze liep naar haar moeder toe, pakte haar dochtertje over en begon haar borstvoeding te geven. “Het was 40 graden in de kerk, Gemma had het warm en ze mistte haar dutje. Toen ze begon te huilen kon ik me niet concentreren op de bruiloft. Het enige waar ik aan kon denken was haar oppakken en voeden, want dat zou de enige oplossing zijn”, aldus Christina.

Hoewel borstvoeding geven in het openbaar soms voor behoorlijk was ophef kan zorgen, keken vrienden en familieleden niet gek op. “De gasten waren vooral familieleden en goede vrienden. Ze hebben mij Gemma bijna allemaal op een punt wel eens zien voeden dus ik denk niet ze daar erg van schrikken.”

Viral

De fotograaf die aanwezig was bij de bruiloft wist het mooie moment vast te leggen en de foto van de bruid en haar dochtertje ging binnen no time viral. “Ik denk dat het delen van dit soort foto’s belangrijk is. Situaties zoals deze gebeuren nou eenmaal. Ik ben niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die zoiets doet. Hopelijk gaan mensen het zo meer begrijpen en waarderen.”

Bekijk de schattige foto hieronder:

Lees ook: Happy TV: Vrouw verliest pruik tijdens bruidsfoto

Bron: Metro UK, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook