Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Nieuwe trailer Bridget Jones’s baby
Bridget is back! Het is alweer 11 jaar geleden dat Bridget Jones: The Edge of Reason, het vervolg van het alom geprezen Bridget Jones’s Diary, was te zien op het witte doek. En nu is de derde film uit de reeks in de maak. Afgelopen vrijdag onthulde Universal de allereerste foto van de nieuwste film, Bridget Jones’s Baby, op Twitter. En opvallend is dat óók Bridget meegaat met de tijd en haar vertrouwde papieren dagboekje verruilt voor een iPad.

De opnames van de reeks zijn van start gegaan. In Bridget Jones 3 kruipt Renée Zellweger weer in de huid van, hoe kan het ook anders, Bridget Jones en Colin Firth heeft de eer om Mark Darcy te spelen. Maar, de nieuwe film krijgt er ook een nieuw gezicht bij. Patrick Dempsey (ja, ja McDreamy uit Grey’s Anatomy), zal zich aansluiten bij de originele cast. Wat we kunnen verwachten van de derde film in de reeks? Check de nieuwste trailer hieronder.

Is dit de reden van de breuk tussen Nick Young en Iggy Azalea
Nick Young krijgt een tweede kind met zijn ex, Keonna Green. Dat is volgens Life & Style de reden dat Iggy Azalea definitief een punt zette achter haar relatie met de basketballer.

Iggy vertelde haar volgers op Instagram dat ze Nick niet meer kon vertrouwen. In maart dook een filmpje op waarop te zien was hoe Nick opschepte over zijn avontuurtjes. Nu blijkt dat één van zijn affaires met Keonna was. De basketballer zou Iggy hebben verteld dat hij dronken was en dat het eenmalig was. De Australische rapper kon hier echter niet mee leven. Nick en Keonna hebben een zoontje van vier jaar, Nick Jr.

Justin Bieber ontloopt gevangenisstraf
Na twee jaar zit de proeftijd voor Justin Bieber er eindelijk op. De rechter is tevreden over zijn “voorbeeldige gedrag”(was hij laatst niet betrokken bij een vechtpartij…)en heeft hem daarom zelfs een maand eerder uit zijn proeftijd gehaald.Dat meldt TMZ woensdag.

Bieber werd in januari 2014 gestraft voor een incident waarbij hij zijn buren bekogelde met eieren. Hij werd veroordeeld tot 40 uur werkstraf en moest in therapie om zijn agressie te beheersen. Ook moest hij een schadevergoeding van 80.900 dollar (73.400 euro) betalen. Het goede gedrag van de zangers viel zijn begeleiders ook op. Zijn advocaten besloten daarom een maand voor zijn proeftijd afliep al naar de rechter te gaan om te vragen er een einde aan te maken.

Beeld: Zie, Getty, Bron: Mirror, ANP, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook